A finomlisztből készült kenyér után jöjjön a következő változat, amit teljes kiőrlésű liszttel csinálok. Ez a kenyér továbbra is könnyű, puha, ropogós héjú lesz, azoknak is teljesen fehérkenyér-szerű, akik nem igazán szeretik a teljes kiőrlésű kenyereket - például…
2012.02.04. 14:21 Viki*
Kenyér #2 - DNK Teljes kiőrlésű liszttel
Szólj hozzá!
Címkék: gasztro kenyér
2012.01.31. 21:23 Viki*
Csíráztassunk!
Fúj. Ez volt az első gondolatom anno. Aztán megkóstoltam és nagyon fura volt, hogy ezek a zöld kis izék milyen erős ízűek. És milyen finomak! Ráadásul nagyon egészségesek, érdemes google barátunk segítségével kicsit utána nézni... Zöldségeseknél, áruházakban kis műanyag…