HTML

Címkék

ajánló (11) bogyó (1) cuki (1) dekor (3) divat (1) fun (2) gasztro (21) kenyér (2) kreatív (6) öko (2) ősz (4) private (6) program (3) Címkefelhő

Just for fun

Friss topikok

Linkblog

2011.07.09. 09:55 Viki*

MOL – hasznos szolgáltatások

Szeretném felhívni a figyelmeteket két hasznos szolgáltatására, melyet egyes MOL töltőállomásokon érhettek el:

Használt sütőolaj gyűjtés

Az elhasznált sütőolaj akár a lefolyóba öntve, akár a háztartási szemétbe dobva súlyosan károsítja a környezetet, az elhasznált olaj speciális kezelést igényel. Ez pár hónapja már sokkal egyszerűbb, mint régebben: országszerte 100 MOL töltőállomáson lehet leadni. A kijelölt töltőállomásokon ráadásul ingyenes gyűjtőflakont biztosítanak.

Töltse fel kamráját akció

Az akció keretén belül az interneten őstermelőktől megrendelt gyümölcsök csütörtökönként átvehetők a MOL töltőállomásokon. Szerintem zseniális. A rendeléseket az www.elotisza.hu/akciok honlapon lehet leadni.

És nem, nem vagyok a MOL marketingese. Csak szimpatikus számomra az a hozzáállás, ahogy megkönnyítik a mindennapokat.

További információik: www.mol.hu

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló


A bejegyzés trackback címe:

https://justff.blog.hu/api/trackback/id/tr53052282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása