HTML

Címkék

ajánló (11) bogyó (1) cuki (1) dekor (3) divat (1) fun (2) gasztro (21) kenyér (2) kreatív (6) öko (2) ősz (4) private (6) program (3) Címkefelhő

Just for fun

Friss topikok

Linkblog

2011.09.12. 20:53 Viki*

PIN IT ♥

Már nagyon régóta tervezek egy bejegyzést arról, hogy kik az én kedvenceim… Akiket érdemesnek tartok olvasásra. De a régi favoritok előtt mégis most másról írok… Tegnap megismertem egy új oldalt, és muszáj megosztanom Veletek. Nem is tudom, hogy eddig hogy tudtam kikerülni, mikor ilyen isteni: http://pinterest.com/

Ez gyakorlatilag egy virtuális tábla, ki tudod tűzni, ami szörfölgetés közben megtetszik. Persze nem ez a pláne benne, hanem az, hogy látod a sok-sok másik felhasználó által kitűzött dolgokat, így egy csomó szuper dolog eljut hozzád :)) Különböző kategóriákban láthatod a felhasználók által kitűzött tartalmakat, valamint arra is van lehetőség, hogy kövess másokat, így ha valakinek tetszenek a dolgai, akkor követed és megjelenik a te faladon. Olyan érzés, mintha kinyílna a világ, jééééééééé, hogy én ezt eddig nem ismertem! (Persze most még egy hely, ahol időt lehet tölteni………)

 

 

Regisztrálni meghívó nélkül is lehet, katt a Request an Invite gombra, és nemsokára küldenek e-mailt, hogy beléphetsz.  Akinek van FB accountja, annak nem is kell ezek után semmit tennie, hanem csak be lehet vele lépni.

Hajrá & Pin it!

 

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív ajánló


A bejegyzés trackback címe:

https://justff.blog.hu/api/trackback/id/tr93221713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása